TONURI de VINDECARE A CORPULUI

sursa:

http://renacimiento2013.jimdo.com/s%C3%A1n%C3%A1tate-spiritualitate/

(am copiat ca sa existe pe net in mai multe locuri)

FRECVENTE  AUDIO  RIFE & SOLFEGIO

Ca o completare voi adăuga şi Sunetul ( mai multe informaţii aici – Frecvenţe Rife sau aici – Frecvenţe Solfeggio – ).  http://eusuntvictor.wordpress.com/frecventele-rife-tonuri-de-vindecare-a-corpului

Frecvențele Rife – Tonuri de vindecare a corpului

87 comentarii

 

ATENŢIE! ACESTE TONURI NU SUNT DE VÂNZARE! ELE POT FI DESCĂRCATE ŞI DISTRIBUITE DUPĂ BUNUL PLAC, GRATUIT!

Nu am să dau nume şi nici website-ul persoanei care vinde fără nici un fel de bun simţ o frecvenţă la preţul de 199 ron plus taxe de curierat…

Ce sunt tonurile pentru vindecarea corpului?

Tonurile de vindecarea corpului sunt un set de frecvențe de sunet benefice create de fondatorul SolfeggioTones.com, Brad Johnson. Acestea sunt foarte asemănătoare în format cu frecvențele solfegio. Tonurile de vindecare ale corpului sunt modelate după efectele de cercetare științifică și efectele pozitive ale frecvențelor Rife. Tonurile de vindecare ale corpului conțin muzică ambientală meditativă, cu frecvența de vindecare adecvată încorporate în track.

Mai multe informații pot fi găsite prin cercetarea beneficiilor tehnologiei Rife, dupa cum a fost folosită pentru o mare perioadă de timp.

Scurt istoric cu privire la Frecvențele Rife ( de pe altered-states.net )

Aparatul Rife este un instrument de cercetare. Acesta este utilizat de către experimentatori – practicieni cât și de utilizatori privați, – pentru a ajuta la efectuarea de modificări chimice în organism. Mulți l-au utilizat pentru a consolida sistemul imunitar. De asemenea şi-a dovedit eficacitatea în tratarea multor afectiuni de sănătate.

La sfârșitul anilor 1920 și începutul anilor 1930 Dr. Royal Raymond Rife – folosind un generator de frecvență – a aplicat frecvența la viruşi şi bacterii vii și a descoperit că le-ar putea elimina. Datorită atentei sale documentari asupra acestui lucru, acum avem mai multe afecţiuni în care putem experimenta cu încredere utilizând aplicația de frecvență.

Următoarele grupe de frecvență se încadrează, în general, în categoria de “bio-energie sau bio-rezonanță de Nutritie / Echilibrare”, mai degrabă decât abordarea “Rifeing” “expulzarea agenților patogeni”. Aceste frecvențe experimentale sunt oferite pentru “echilibrare”, “normalizare” sau “stimulare” a funcțiilor sistemului corpului.

Acest lucru se potriveşte cu vizualizarea și înțelegerea corpului ca un sistem energetic, mai degrabă decât ca o “mașină” biochimică. Energia de rezonanță este apoi teoretic primită de către organism ca “Informație energetică”.

Înainte de utilizarea tonurilor

Este important să se țină cont de faptul că unele dintre aceste tonuri pot fi foarte intense. Vă rugăm, folosiţi aceste tonuri după buna dispoziţie a fiecăruia. Similar cu tonurile Solfeggio, dacă simțiți că vă confruntati cu simptome datorate acestor tonuri, acordaţi-vă timpul necesar pentru a permite frecvenţei de curățare să-şi facă treaba, pe măsură ce corpul dvs. încearcă să epureze reziduurile energetice care pot provoca astfel de rezultate, cum ar fi: dureri de cap, rigiditatea gâtului, durere în gât, indigestie, creșterea tensiunii arteriale, creșterea frecvenței cardiace și altele. Ceea ce experimentaţi nu este diferit de trecerea printr-o detoxifiere alimentară. Aceste simptome pur și simplu se referă la detoxifierea energetică, unde le puteti experimenta în timp ce treceti prin acest proces. Dacă aveți aceste simptome, în orice mod, ceea ce poate fi de mare ajutor este sa beţi o cantitate mare de apă proaspătă în fiecare zi: cel puțin 4-6 pahare. Poziţionaţi-vă în natură și permiteţi plantelor / copacilor / mediului să vă vindece și să vă reechilibreze. Aceste tonuri nu sunt periculoase în nici un fel, doar intense, deci vă rugăm să nu intrați în panică dacă aveți aceste simptome. Ele sunt comune, temporare şi vor trece.

Dacă simțiți că sunteti copleșiți de intensitatea track-ului audio, nu vă simţiţi obligaţi să vă forţaţi să-l ascultaţi în întregime. Opriți piesa pe care o ascultaţi, hidrataţi-vă, echilibraţi-vă și luati o pauză. Pe măsură ce corpul dvs. lucrează pentru eliminarea resturilor energetice corespunzătoare unei anumite frecvențe, va deveni mai ușor să ascultati aceste frecvențe și să primiţi din plin beneficiile oferite.

De asemenea, rețineți că aceste tonuri sunt doar un instrument care ajută la întinerirea dvs.. Ele nu sunt în niciun fel un substitut pentru medicul dumneavoastră, ci doar un plus pentru a ajuta sănătatii dumneavoastră la nivel fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Împărţirea Tonurilor de vindecare a corpului

Distribuirea / împărţirea tonurilor de vindecare ale corpului sunt binevenite. Aceste tonuri sunt gratuite și nu trebuie să fie taxate pentru nicio sumă de bani. Sunteți bineveniți să descarcati tonurile pe CD sau să le utilizati, oricum credeti dvs. de cuviință. Noi nu oferim distribuție pe CD pentru aceste tonuri.

 

Descărcarea Tonurilor de vindecare a corpului

Tonurile de vindecare a corpului se constituie în prezent din 13 frecvențe diferite. Mai jos puteți găsi informații suplimentare despre beneficii pentru fiecare ton, precum și link-ul de descărcare a acestora. Puteți descărca, de asemenea, fișierul ZIP arhivă completă care conţine toate cele 12 de tonuri de vindecare ale corpului. Mai multe actualizări ale tonurilor de vindecarea corpului vor aparea de acum incolo. Verificați din nou de mai multe ori pentru a vedea noi completări la lista noastră actuală. ( Ultimul update 17.10.2012 )

MP3-urile sunt configurate în 32o kbps bitrate (high-quality). Faceți clic dreapta pe link-ul “Descarcă” şi Save Link / Target pentru a salva mp3 în computer.                                                                                                                              ·         Descarcă 337 Hz – Acest ton ajută la stimularea normalizarii circulației sângelui.                                                     ·         Descarcă 537 Hz – Acest ton ajută la normalizarea funcției sistemului endocrin. Sistemul endocrin este o colecție de glande, care produce hormoni pentru a regla creşterea organismului, metabolismul, funcției sexuale și dezvoltarea.           ·         Descarcă 625 Hz – Acest ton ajută la stimularea functiei rinichilor.

 • Descarcă 635 hz – Acest ton ajută la stimularea funcției glandei pituitară. Glanda pituitară este o glandă ca un bob de mazăre situată la baza creierului, și înconjurata de os. Hipotalamusul, un alt organ endocrin al creierului, controlează funcția glandei pituitare prin furnizarea de “comenzi hormonale”. La rândul său, glanda pituitară regleaza hormonii care controlează mai multe funcții ale diverselor organe din corp. Partea posterioară a glandei pituitare acționează ca un fel de zonă de depozitare pentru hipotalamus prin care trec hormonii care controleaza funcția mușchilor și rinichilor. Glanda pituitară anterioară produce hormoni proprii care contribuie la reglementarea mai multor funcții endocrine.
 • Descarcă 645 hz – Acest ton ajută la creșterea producției HGH (pituitară).
 • Descarcă 654 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei
 • Descarcă 662 hz – Acest ton ajută la stimularea glandei pineale. Când este activată, glanda pineala devine linie de comunicare cu planuri mai elevate. Chakra coroanei ajunge în jos până când vortexul său atinge glanda pineală. Prana, sau energie pură, este primită prin acest centru de energie în cap. Prin practică, nivelul de vibrații al corpului astral este ridicat, permițându-i să se despartă de cel fizic.
 • Descarcă 696 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei
 • Descarcă 751 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei
 • Descarcă 763 hz – Acest ton ajută la stimularea funcției tiroidei. O glandă tiroidă care funcționează corect este extrem de importantă pentru metabolism, atunci când aceasta nu funcționează corect multe dintre funcțiile corpului pot suferi.
 • Descarcă 764 hz – Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului
 • Descarcă 835 hz – Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului
 • Descarcă 1335 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei glandei suprarenale. Scopul principal al glandelor suprarenale este de a permite organismului dumneavoastră să facă faţă stresului provenit din orice sursă posibilă, variind de la leziuni și boli, la probleme de muncă și in relații. Ele determină în mare măsură energia cu care corpul dvs. răspunde la fiecare schimbare din mediul intern și extern.

+        Descarcă 1565 hz – Acest ton ajută la echilibrarea bunăstării dvs. spirituale.

 • Descarcă Multiton – Acest ton ajută la vindecarea Aceasta piesă este compusă din mai multe frecvențe: 0.05, 0.37, 0.83, 2.50, 73.30, 3, 383.75, 389.00, 387, 393.00 Hz. Toate frecvențele sunt redate simultan însoțite de ambianță de fundal. (Acest track nu este inclus în fișierul ZIP)
 • Descarcă Multiton – Acest ton ajută pentru a calma durerile de spate. Această piesă este compusă din mai multe frecvențe: 0.14, 0.40, 7.50, 96.50, 55, 376.29, 425.09, 571, 833, 932 Hz. Toate frecvențele sunt redate simultan însoțite de ambianță de fundal. (Acest track nu este inclus în fișierul ZIP)
 • Descarcă Toate tonurile – Acesta este un fișier ZIP care conține toate cele 13 de tonuri de vindecare ale corpului.

( Text preluat de pe solfeggiotones.com şi tradus de Raluca, mulţumesc

((Frecvenţele lucrează energetic, posibil să ai un blocaj la nivelul chakrei gâtului. Încearcă să conştientizezi ce anume a produs acel blocaj. Îţi recomand Rugăciunea către Divinitate(Dumnezeu), Fecioara Maria, Iisus, “Testul Chakrelorhttp://wp.me/p1KCgt-o0 ” şi ” Posibilităţi de Purificare şi Activare a Chakrelor – http://wp.me/p1KCgt-mc “, în orice caz.. ascultă-ţi intuiţia şi cere ghidare Divină.))

Pentru cititorii blogului a fost creat un track ce conţine două frecvenţe şi anume: 326 Hz stimulează reglarea metabolismului calciului în organism iar tonurile isochronice implementate întreţine undele cerebrale la 15 Hz ( Beta joase ) şi 174 Hz ( ton Solfeggio numit şi Fundaţia, care printre efectele benefice dă organelor un sentiment de securitate, siguranţă şi iubire, motivându-le să dea tot ce e mai bun). Atenţie tonurile sunt experimentale! Te rog citeşte aici.

Decalcifiere Glandă Pineală 326 Hz şi 174 Hz ( Tonuri Isochronice 15 Hz ) – DESCARCĂ FLACDESCARCĂ MP3

Decalcifiere Glandă Pineală 326 Hz ( Fără Isochronice ) – DESCARCĂ FLACDESCARCĂ MP3

ATENŢIE ! A nu se utiliza în scopuri comerciale! Aceste tonuri pot fi distribuite gratuit!

Clipul ca şi track-urile conţine ca fond muzical Voyager oferit de Explora. Niciun interes în a susţine că muzica de fond este personală, nu există niciun scop comercial în acest clip.
Au fost implementate frecvenţe de sunet la 326 Hz asociat cu reglarea metabolismului calciului în organism. 174 Hz care printre efectele benefice dă organelor un sentiment de securitate, siguranţă şi iubire, motivându-le să dea tot ce e mai bun şi 936 Hz fiind un activator al glandei pineale. Atenţie clipul – track-ul conţine tonuri isochronice care aduc şi menţin creierul la un stadiu Beta în 15 Hz şi coboară până în Alpha ( 13 hz ) a nu se asculta în timp ce conduceţi un autovehicul sau lucraţi cu utilaje grele. A nu se asculta de femeile gravide !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Câteva luni, aplicând un număr sau toate cele de mai sus va lăsa glanda pineală decalcifiată și detoxifiată în cel mai scurt timp!

În continuare: Activarea Glandei Pineale.

DACĂ DORIŢI SĂ DISTRIBUIŢI ACESTE INFORMAŢII specificaţi şi sursa. Mulţumesc.

( Informaţiile au fost preluate şi traduse de pe http://decalcifypinealgland.com. Mulţumesc fiinţei ce a tradus şi nu a dorit ca numele ei să fie trecut aici. Binecuvântări! )

 

!!!!!!!!!!!!!!!  . http://www.weebly.com/uploads/7/2/3/0/7230276/5_exercitii_tibetane.pdf                                      SECRETUL TIBETAN AL TINERETII

Cinci exercitii pentru tinerete, energie, sanatate …

TESTUL CHEACRELOR: http://eusuntvictor.wordpress.com/2012/11/12/testul-chakrelor

http://bodygeek.ro/proprietatile-curative-ale-uleiului-si-fructelor-de-catina-alba                                                                                            http://eusuntvictor.wordpress.com/frecventele-rife-tonuri-de-vindecare-a-corpului                                                Frecvenţele lucrează energetic, posibil să ai un blocaj la nivelul chakrei gâtului. Încearcă să conştientizezi ce anume a produs acel blocaj. Îţi recomand Rugăciunea către Divinitate(Dumnezeu), Fecioara Maria, Iisus, “Testul Chakrelor – http://wp.me/p1KCgt-o0 ” şi ” Posibilităţi de Purificare şi Activare a Chakrelor – http://wp.me/p1KCgt-mc “, în orice caz.. ascultă-ţi intuiţia şi cere ghidare Divină.

CUM SÁ NE ACTIVÁM GL.PINEALA ..de.. Melchizedek

http://eusuntvictor.wordpress.com/glanda-pineala/activare-glanda-pineala

În sprijinul acelora ce vor sincer sá evolueze

Toate informatiile, revelatiile si documentárile stiintifice sunt probate, acceptate si promovate de institutiile medicale, chiar dacá nu-i “încîntá” prea tare..Mai avem încá multe de descoperit din tainele Universului Interior; pe másurá ce si noi le probám, acceptám si divulgám, ajutám si semenii nostri sá facá “pasi uriasi” odatá cu noi si cu toatá Cratia Diviná; Inclusiv întreg Universul, se schimbá, evolueazá, face “salturi” uriase..

 

Fie ca toti sá trecem cu bine examenul acestei vieti, sá trecem si ……….                     “ULTIMA FRONTIERÁ”- D.N.

În prima mea carte: “Sagrada Familia-mesajul mileniului trei”, în capitolul -Revelatii,-Ce spune

Kabala..se explicá si despre <Ultima Frontierá>..Dna Desanca a lásat pentru posteritate tot ce trebuie sá stim; dar noi ..noi acceptám Adevárul revelat prin Doamna Luminii lumii ?              Am recunoscut pe Dumnezeu în lume?..si ne mai mirám de ce suntem asa de “oropsiti si uitati de Dumnezeu”!!!..Poate asa ne vom trezi…Acum e TIMPUL  TREZIRII !!!cît nu e prea tîrziu..

Dar cînd <ei> vor crede cá au “furat, mácelárit, ars, umilit  si împártit tot, NE VOM RENASTE CA <PASÁREA PHOENIX> din propria-i cenusá.

Dar sá nu uite neamurile lumii, cá noi..DACII, neam de TRACI, (care erau dupá indieni, cea mai mare pondere planetará),suntem VRACI si NEMURITORI…de ai lui DECEBAL, DECENEU si ZAMOLXE…Vá spune ..ceva?  sigur cá da!! Suntem PRIMORDIALII acestei Planete, de aceea suntem ca OSUL de PESTE, în gîtul “lor”, nici sá ne înghitá, dar nici sá ne scuipe nu pot..cá NU POT; neputinciosii..cînd “nu pot, ce pot altii” dau cu bîta (ca primitivii!) uitá de <suflet>si de Dumnezeu si dau prin “láturi”(ca porcii!) Fárá  cuvinte, vá rog..!Dacá si Iisus s-a supárat pe “ei” si le-a rásturnat mesele comerciantilor la Templul lui Dumnezeu, e de asteptat sá luám atitudine fermá acolo unde nu merge CRUCEA(precum  Stefan cel Mare),merge SABIA:dar”sabia noastrá”

e o “IUBIRE fárá seamán” asa încît se vor topi si <armele>. Mai e putin ..si cifra se aduná.. atunci vor vedea ..pe unde vor mai <iesi> <dumnealor..neterminatii>,cá doar de asta suntem

veniti ACUM pe Terra, sá ne <completám lipsurile>,precum si “Legurda” lui Väsâi, zice; sá ne ajutám reciproc si sá “luám de mîná ..prea iubita noastrá Mama Pámînt si s-o ajutám în ascensiunea EI, precum o Fiintá Vie, Iubitoare, Protectoare si Hránitoare; numai cá noi am inversat rolurile, distrugem suportul existential al vietii noastre, <sugînd>sîngele vital, distrugînd fauná, florá, pásári, animale rare, DELFINII, cerbii, ursii si tot ce mentin echilibrul ecologic Planetar, în folosul <balaurilor>..cîtiva, ce vor sá distrugá, domine si  sá subjuge întreaga RASÁ CRISTICÁ. Sigur nu va mai îngádui mult PreaÎnaltul, cá timpul <coptului> a trecut, acum e timpul <secerisului>, sau <aruncarea unditei>, cum îmi spune Alexandru..

 

REAMINTESC si sugerez:

1-Intrarea în Tonurile Vindecátoare ale corpului, descrise mai sus:

Frecvenţe audio Rife & Solfeggio    Sunetul = Tonuri de vindecare a corpului ( mai multe informaţii aici –        Frecvenţe Rife sau aici – Frecvenţe Solfeggio – ).                                                      http://eusuntvictor.wordpress.com/frecventele-rife-tonuri-de-vindecare-a-corpuluiFrecvențele Rife – Tonuri de vindecare a corpului .

2-Vindecarea cu HIRUDOTERAPIE…vedeti aici..informatii pretioase de la ILANIEL.. (multumim din inimá tuturor acelora care ne sprijiná cu noutáti de ultimá orá, care sunt si de mii de ani, dar <uitate, ignorate, acoperite, ridiculizate> în detrimentul evolutiei umane):         http://www.spinalis.ro/#!hirudoterapie/c19cr                                                                                               http://www.viata-libera.ro/societate/43230-galati-viata-libera-vindecati-lipitori-hirudoterapie-tratament-sangeros-eficient

3- GLUTATIONUL – PROTEINA VIETII…  http://eusuntvictor.wordpress.com/glanda-pineala/de calcifiere-glanda-pineala/ . Pentru DECALCIFIEREA si ACTIVAREA GLANDEI PINEALE, ce ráspunde de toate functiile vitale ale corpului uman, îndrumári de la MELCHIZEDEK.

4- Afirmatii si ghidare

 

Ghidare pt.autovindecarea

 

http://eusuntvictor.wordpress.com/2012/12/16/centrul-soarelui-jeshua;                                  Pamela Kribbe –  http://www.jeshua.net/ro 

 

 

 

 

 

”Timpul interior” poate sta în loc atunci când sunteți fericiți și se poate întinde la nesfârșit atunci când sunteți plictisiți; timpul interior trece în funcție de felul în care experimentați voi lucrurile. ….Când sunteți în Acum, sunteți de asemenea în centrul soarelui vostru, al sufletului vostru și toate schimbările au loc din acel nucleu central din interiorul vostru. Am vorbit astăzi despre frică și despre cât de neliniștiți vă simțiți atunci când sunteți ieșiți din esența voastră și departe de centrul vostru. Frica este legată de asemenea de gândirea în timp calculabil, trecut și viitor: ”Ce se va întâmpla? Ce va merge prost?” A fi în Acum înseamnă că toate forțele voastre interioare se unesc și devin integrate, iar voi faceți acest lucru prin a fi total prezenți în corpul, sufletul și sentimentele voastre. Anticiparea cu frică a viitorului este ceva foarte uman, dar acest lucru se poate întâmpla numai atunci când ați ieșit din centrul vostru, când ați ieșit din Acum.

<<Relatia din trecut –ca si victimizare a párintilor: se vindecá in ACUM >> …                                                                    cu cât mai mult vă conectați în timpul vieții cu punctul central al soarelui din voi, cu atât mai ușor vă va fi să vă eliberați de trecut, ca și de relația cu părinții voștri. Modul în care ați experimentat acea relație a fost doar o rază, o posibilă linie temporală și prin schimbarea conștientizării a cine sunteți cu adevărat, puteți trece la o altă experiență din trecut, și la o altă linie temporală.                                                                                                                                                     Sunteți capabili acum să priviți relația cu mama și cu tatăl vostru din perspectiva sufletului, o perspectivă de care ca și copil nu ați fost conștienți. Din moment ce voi sunteți acum mai mult în centrul esenței voastre, sunteți capabili să vă percepeți părinții într-o altă lumină, într-un fel mult mai blând, mai iertător. Puteți să-i explicați copilului din voi cum anumite experiențe dureroase v-au ajutat să creșteți precum și faptul că părinții voștri nu au fost conștienți de durerea pe care au provocat-o. Conștiința voastră prezentă recreează trecutul prin eliberarea energiei din voi care a fost încătușată de acesta. Literalmente voi creați o nouă linie temporală în trecut care va influența relația voastră curentă cu părinții voștri. Ei vor simți ceva diferit în voi și dacă sunt deschiși acestei schimbări, relația voastră se va schimba în bine. Ați deschis trecutul prin noua voastră percepție și astfel ați creat o nouă linie temporală în care există mai multă iubire și înțelegere. Aceasta este o posibilitate reală.

<Imi re-creez trecutul- pt.vindecare, si viitorul –din perspectiva prezentului, centratá în INIMA-INIMII-INIMILOR..>            Cu conștiința voastră voi puteți sparge timpul. Timpul nu este fixat și închis în urma voastră; trecutul nu este cu adevă rat încheiat. Indiferent ce ați fi experimentat, chiar și atunci când în trecutul vostru au existat evenimente traumatizante care v-au influențat profund, există deschideri disponibile din prezent pentru ca voi să vă puteți aduce mângâiere, iubire și încurajare în acel trecut. Trecutul este asemeni numeroaselor raze solare care provin din esența voastră, cu care vă mai puteți conecta dacă Intrați în centrul Soarelui (din interior).. ..voi simultan recreați trecutul și vă creați un nou viitor    ..

Sunteți Lumina! Voi – acționând din centrul Soarelui vostru – sunteți eliberatorul și vindecătorul trecutului și, prin urmare, creatorul viitorului. … Fiți conștienți de cât de ușor va veni acel viitor către voi …. Fiți conștienți de cât de ușor va veni acel viitor către voi … Rămâneți în Acum. Simțiți în inima voastră cum energia acestui viitor frumos, luminos face parte deja din voi. În acest fel îl veți atrage spre voi cu mai multă ușurință. Simțiți acel minunat viitor în inima voastră și treziți-l prin simpla bucurie de a fi în el. Fiți deschiși la încântătoarea sa vibrație. .. Invitați-l în inima voastră și în mâinile voastre, și prin mâinile voastre deschise, lăsați-l să curgă în Pământ. Lăsați doar să se întâmple – în mod natural va prinde rădăcini. Aveți încredere în viitorul vostru și simțiți adânc în voi puterePermiteți ca puterea acelui soare să fie împământată prin picioarele voastre.

Aveți încredere în viitorul vostru și simțiți adânc în voi puterea soarelui vostru. Simțiți-l în inima voastră, simțiți-l în pântecele vostru, simțiți-l în picioarele voastre. Permiteți ca puterea acelui soare să fie împământată prin picioarele voastre.

Cu iubire infinitá, Amma -Alquimista. v-18 oct.2013-Bcn; Luná Pliná+Eclipsá de Luná.

 

 

 

 

 

 

GLUTATIONUL- “PROTEINA VIETII”si “LONGEVETATEA”

 

Glutationul creste nivelul de celule T citotoxice din limfocite, neutralizeaza radicalii liberi, este un puternic antioxidant ce ajuta si reglarea nivelurilor celorlalti antioxidanti. El detoxifica ficatul, eliminand 12 carcinogeni cunoscuti din celule, suprimand in acelasi timp cresterea tumorilor.

 

Un nivel scazut de glutation e prezent la indivizii imunocompromisi, cei cu boli neurodegenerative, cum sunt scleroza multipla, SLA, Alzheimer si Parkinson, ateroscleroza, cataracta, diabet, in cazul distrugerilor provocate de medicamente farmaceutice, la cei cu cancer si la bolnavii de SIDA cu rata scazuta de supravietuire.

Glutationul este o tripeptida care trebuie produsa in interiorul celulelor. Glutationul administrat oral nu are niciun efect

Nivelul de glutation din celule este afectat de bolile cronice, expunerea la radiatii, poluanti si toxine, medicamentele farmaceutice care pot afecta ficatul, activitatea radicalilor liberi (stresul oxidativ), infectii, rani, traume, activitate atletica intensa. Nivelul acestuia scade odata cu varsta.

 

Glutationul, denumit si “proteina vietii este o tri-peptida care contine o neobisnuita legatura intre aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea.

 

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Efectele benefice ale glutationului:
1. este principalul antioxidant endogen produs de celule, participand direct la neutralizarea radicalilor liberi si a compusilor oxigenului reactiv, precum si la mentinerea antioxidantilor exogeni, cum ar fi vitaminele C si E in forma lor redusa (activa).

 1. antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica;
 2. prin conjugare directa, detoxifica multi compusi xenobiotici (compusi straini) si substante cancerigene, atat de origine organica cat si anorganica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor in exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase;
 3. reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice;
 4. protejeaza impotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete;
 5. previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si ii transforma din substante liposolubile in componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara);
 6. stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara;
 7. antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si mai importanti antioxidanti ai organismului; este numit “antioxidantul miraculos”; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major in patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive;
 8. protejeaza impotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
 9. protejeaza impotriva leziunilor din sindromul de ischemie – reperfuzie
 10. imunomodulator- puternic antiviral in infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare impotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat;
 11. adjuvant in tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei;
 12. benefic in tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation);
 13. reduce formarea placilor ateromatoase in hipercolesterolemie;
 14. stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei in diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului;
 15. protejeaza impotriva hipoacuziei produse de traume sonore;
 16. adjuvant in stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta in greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.);
 17. creste performantele atletice;
 18. dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact);
 19. reduce dependenta de droguri si de alcool si elimina fumul de tigara din organism;
 20. este esential pentru capacitatea sistemului imunitar de a-si exercita intregul sau potential, de exemplu: (I) antigen modulant al limfocitelor, astfel influentand productia de citokine si tipul de raspuns (celular sau umoral) care se dezvolta, (II) consolidarea proliferarii limfocitelor, crescand astfel magnitudinea de raspuns, (III) consolidarea activitatii de distrugere a celulelor T citotoxice si a celulelor NK si (IV) apoptoza de reglementare, prin urmare, mentinerea controlului asupra raspunsului imun;
 21. acesta joaca un rol fundamental in numeroase reactii metabolice si biochimice, cum ar fi sinteza si repararea ADN-ului, sinteza proteinelor, sinteza de prostaglandine, transportul aminoacizilor si activarea enzimelor. Astfel, fiecare sistem din organism poate fi afectat de starea sistemului de glutation, mai ales sistemul imunitar, sistemul nervos, sistemul gastro-intestinal si plamanii.

Productia de glutation este limitata de disponibilitatea de cisteina. Grupul de cisteina Sulfidril (tiol) serveste ca donator de electron si este responsabil de activitatea biologica a glutationului. Cu toate acestea, consumul de suplimente cu aminoacidul liber cisteina (ceea ce exista in componenta produselor etichetate cu Glutation din plafare si farmacii) nu este recomandat, pentru ca cisteina se oxideaza pe raft si in tractul digestiv. In concluzie, beneficiile consumului acestor produse care nu sunt sustinute de nici un fel de studii clinice care sa demonstreze eficacitatea lor in cresterea reala a glutationului, sunt foarte reduse.

Alte toxine includ indulcitorii artificiali (aspartam K) , zahăr rafinat, phylenanine (în nectarul de fructe), numerele E, deodorante, produse chimice de curăţare, apa de gură dentară (apa sărată este suficientă) şi odorizante de aer.

O apărare bună împotriva acestor toxine este de a stimula capacităţile de a se detoxifia ale corpului dvs. Pentru ca organismul dvs. să îşi facă treaba în mod adecvat, are nevoie de o proteină numită Glutation. Aceasta se găseşte cel ma mult în ficat şi rinichi, organele dvs. principale în detoxifiere, şi prin creşterea nivelurilor de glutation noi putem curăţa multe din aceste toxine din corpurile noastre. Când glutationul vine în contact cu o toxină, se leagă de ea şi o face solubilă în apa (dizolvabilă în apă), astfel încât să poată ieşi din corp ca deşeu prin urină, intestine şi piele.,o dietă fără Zahăr, Cafea, Alcool şi Tutun ( Z.C.A.T.) nu numai că vă spală sistemul, dar de asemenea va aduce creşterea “kundalini”-ului şi asigurarea că dvs. aveţi o minte/un corp foarte echilibrate. Dieta trebuie să se menţină cel puţin 2 luni. Aceasta vă oferă capacitatea de a vă concentra asupra activării glandei pineale.      http://eusuntvictor.wordpress.com/glanda-pineala/de calcifiere-glanda-pineala/

Ulei de Peşte Organic Blue Ice Skate:

Una dintre cele mai puternice substanţe naturale pe care o puteţi lua pentru a decalcifia glanda dvs. pineală. Conţine o substanţă foarte puternică numită “Activator X( Vitamina K1/K2)” descoperită de Weston Price. Uitati-vă mai jos pentru mai multe informaţii despre “Activator X”. ( Acest ulei se găseşte pe Amazon. dar mai jos aveţi enumerate surse de Activator X aşa cum denumeşte Weston Price Vitamina K1 şi K2 )

Metilsulfonilmetanul (MSM) este o sulfură nemetalică foarte răspândită în natură. Sulful este al patrulea mineral din componenta organismului uman şi are un rol esenţial în derularea proceselor de creştere şi regenerare. MSM este, de asemenea, foarte util pentru detoxificarea şi energizarea organismului, întrucât antrenează şi elimină în special micotoxinele cauzate de bacteriile de putrefacţie din colon, candidă, paraziţii intestinali, precum şi alte toxine intrate în organism din mediul înconjurător.Conferă calitate sângelui, oxigenându-l astfel încât celulele roşii pot transporta mai mult oxigen şi nutrienţi către celule; îmbunătăţeşte permeabilitatea celulelor şi a plămânilor, mărind capacitatea pulmonară şi aportul de oxigen în sânge, creşte flexibilitatea arterelor şi le menţine curate, prevenind formarea de plăci arteriale.metilsulfonilmetanul este foarte util ca adjuvant în tratarea cancerului, precum şi în purificarea organismului după chimioterapie sau radioterapie. Având în vedere ca MSM-ul traversează uşor membrana celulară, dezvoltă un efect depurativ asupra celulelor canceroase sau a celulelor cu o încărcătură mare de toxine.

Această substanţă are rol în formarea keratinei (proteină implicată în creşterea pielii, a unghiilor şi a părului) şi a colagenului (proteina care menţine supleţea pielii şi a articulaţiilor). Deopotrivă, are efecte pozitive în alergii, afecţiuni gastrointestinale şi astm.

MSM-ul se găseşte în peşte, lapte şi ouă, boabe de soia, fasole uscată, varză roşie, ceapă, usturoi, nuci, seminţe. Din păcate însă, folosirea pesticidelor duce la o cantitate insuficientă de MSM în alimentele consumate, de aceea este indicat să se administreze suplimente nutritive ce conţin această substanţă.Recomandat ca să luaţi 7 linguri de lămâie organică în fiecare zi pe stomacul gol timp de trei săptămâni. amestecându-l cu apă de izvor . Usturoiul este uimitor pentru decalcifiere pentru că este capabil să dizolve calciul şi acţionează ca un antibiotic. Beneficiile adăugate sunt pentru a da sistemului dvs. imunitar un start rapid. Consumati în jur de jumătate de căpăţână de usturoi până la două căpăţâni zilnic (sau mai mult dacă vă place). Pentru a vă asigura că respiraţia dvs. nu va speria pe nimeni, puteţi zdrobi usturoiul şi să îl scufundaţi în oţet de mere raw sau în suc proaspăt de lămâie pentru a se parfuma. Asiguraţi-vă că puneţi sucul de lămâie folosit sau oţetul într-o salată sau re-folosiţi-l la alte mâncăruri.Usturoiul negru este excepţional pentru detoxificare. Este extrem de gustos.

Oţet din cidru de mere Rawoţetul de mere Bragg ( îl găsiţi pe Amazon cu 5 dolari litrul

Uleiul de Oregano şi Extractul de Neem:Ambele actionează ca un antibiotic natural împotriva cochiliilor de calciu pe care nanobacteria le-a creat împrejurul lor în glanda pineală.

Activator X (Vitamina K1/K2): este un puternic detoxifiant, în special când este amestecat cu Vitamina A şi D3, şi are multe proprietăţi. Poate inversa procesul de ateroscleroză, permiţând balanţei enzimatice să se refacă. Acesta apoi permite calciului să fie eliminat de pe artere şi alte locaţii (de ex. glanda pineală) şi plasat acolo unde trebuie, în oase. Este de asemenea un catalizator puternic pentru absorţia de vitamine şi minerale.Vitamina apare natural în două forme:K1 (filochinona) este găsită în vegetalele cu frunze verzi.

!!! K2 (alcătuită din menaquinone) este creată de microflora intestinală şi de asemenea obţinută din surse de hrană precum carne de organe, ficat (de gâscă/pui sunt cele mai bune), gălbenuşuri de ou, produse lactate fermentate precum brânza sau untul (de la vaci care mănâncă rapid iarba verde crescută), un fel de mâncare japoneză de soia fermentată Natto (cea mai bogată sursă hrănitoare de K2), varza murată, uleiuri marine, icre şi crustacee. Nu luaţi suplimente cu K2 dacă luaţi medicamente anticoagulante(precum Warfarin) sau alte medicamente. Este de asemenea sugerat că Kefirul ( Ciuperca Tibetană * atenţie, există două tipuri de lapte şi de apă ) face laptele omogenizat digerabil și oferă probioticele necesare pentru ca propriul dvs. corp să producă vitamina K2 în intestin.

Borul ( Boronul ) este un oligoelement descoperit recent ca având un rol primordial în metabolizarea nutrienţilor necesari pentru menţinerea unui sistem osos sănătos, jucând de asemenea un rol important în reglarea balanţei hormonale. Poreclit de către nutriţionişti “Ajutorul Calciului”, Borul joacă un rol vital pentru sănănatea oaselor deoarece asistă în absorbţia şi utilizarea calciului în organism. Mai pe larg, Borul asistă în metabolizarea celor 4 nutrienţi esenţiali pentru sistemul osos: Calciu, Magneziu, Zinc şi Vitamina D. Cu alte cuvinte, dacă administraţi Calciu, Magneziu, Zinc + Vitamina D este bine să asociaţi şi o doză de Bor. Surse de bor sunt fasolea neagră, spanacul, căpşunile, caisele, pepenele galben. Este prezent în sfeclă.

Melatonina ajută la eliminarea fluorului prin creşterea decalcifierii glandei pineale                                            IOD, suplimente cu alge marine şi iod, şi lecitină.

Susan Negru, este unul dintre cele mai vechi condimente folosite de peste 3000 de ani! Foarte bun antioxidant, “bun pentru tot”, a fost găsit chiar şi în mormântul lui Tutankhamun. Seminţele minune fiind menţionate şi în Vechiul Testament (cartea profetului Isaia) şi în medicina Ayurveda ca şi un remediu preţios pentru toate bolile.

Ciuperca chaga :Siberieni drept “Darul lui Dumnezeu”, Japonezii o numesc “Diamantul Pădurii,” şi Chinezii o consideră “Regele Plantelor”.  http://bodygeek.ro/ciuperca-chaga-inonotus-obliquus-ajuta-la-vindecarea-bolilor-maligne  ajuta la vindecarea bolilor maligne, pulmonare, cardiovasculare, in tratamentul infectiilor virale si afectiunilor gastro-intestinale (colita, ulcer gastric, gastrita cu aciditate scazuta, dischinezie biliara si intestinala, ulcer duodenal). Are efect bun in reglarea metabolismului, consolidarea sistemului imunitar, prevenirea bolilor de inima, reglarea sistemului respirator, tratarea bolilor de ficat si splina. Ciuperca Chaga are proprietati anticancerigene, citostatice, antiinflamatorii, de protectie a organismului, de reducere a transpiratiei, analgezice respectiv de calmare a durerilor cauzate de tumori canceroase. Se remarca prin continutul sau de minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compusi steroizi, polizaharide, celuloza, lignina, fenoli, acizi triterpenici si altele. In farmacii se gasesc produse gata preparate din aceasta ciuperca. Unul dintre acestea este Chaga Capsule/ 200mg/  ..100 cps.

Yoga: Există o serie de practici yoga pentru decalcifiere (şi activare) a glandei dvs. pineale. O practică foarte recomandată este meditaţia yoghină “Khechari Mudra”, sau “Nectarul Divin” cum mai este cunoscută uneori. Aceasta poate necesita ani pentru curăţarea glandei pineale complet dacă se utilizează acest exerciţiu singur. Acesta se face utilizând următoarele două faze:                                                                                                                                                                          FAZA 1/1. Într-o pozitie yoga şezând cu ochii dvs. închişi, concentraţi-vă pe intinderea inapoi a limbii spre gât.
2. În timp ce faceti asta, plasaţi vârful limbii pe cerul gurii, îndoind-o până în cele din urmă ajungând la cavitatea sinusurilor din spatele cerului gurii.3. Odată ce limba dvs. este destul de flexibilă şi poate intra în cavitatea sinusurilor, mergeţi drept în sus şi ciocniţi asupra unei zone care este în legătură cu glanda dvs. pineală. Aceasta este prima etapă a meditaţiei “Nectarul Divin” şi ar putea dura săptămâni şi luni până veţi putea realiza acest exerciţiu.                                                                                                                                                                            FAZA 2/ Faza a doua a acestei meditaţii este decalcifierea glandei pineale prin răzuirea zonei de deasupra cu vârful limbii dvs. deoarece această zonă este în legătură cu glanda pineală, asta ajută la spargerea stratului de calciu din jurul glandei pineale şi curăţarea ei, încet şi usor. Imediat ce glanda pineală se curăţă treptat, veţi începe să vă bucuraţi de un gust uimitor de “nectar” secretat de glanda pineală spre deosebire de orice altceva cunoscut de papilele gustative umane. În timpul săptămânilor în care are loc decalcifierea, veţi experimenta de asemenea deschiderea celui de-al treilea ochi al dvs.
Este un proces lent, dar este foarte sigur şi recompensator, şi cere disciplină şi persistenţă.( Pentru mai multe informaţii, vizitaţi următorul link: Wikipedia: Khecarī mudrā – engleză )    http://eusuntvictor.wordpress.com/glanda-pineala/decalcifiere-glanda-pineala

Sánátate-spiritualitate.Decalcifierea si Reactivarea Glandei Pineale

 

Subido el 08/01/2012

 

Structura interna a AND-lui vostru a fost creata de Scânteia Voastră Dvina, de Co-creatorul din VOI. Ceea ce se întâmpla acum pe Pamant nu este nimic nou pentru voi. Ați fost si veți fi întotdeauna o ființa de lumina pura, cu densitate înalta! Ați ales aceasta situație pe Pamant pentru a re-experimenta un proces ascensional si pentru a o lua de mana pe Mama Pamant si a o ghida in procesul ei de Ascensiune.

Pe măsura ce va activați catenele mai înalte, ego-ul se poate simți mai puțin pierdut si dezorientat. Veți elibera multe percepții asupra lumii bazate pe ego, care v-au ținut legați de iluzii. Nu va faceți griji pentru lume. Sunteți la locul potrivit, la momentul potrivit , pentru a ajuta Pamantul in cel mai măreţ fel posibil. Permiteți Sinelui vostru Divin sa va întocmească agenda!

Acum va completați lanțul de coduri care va unesc catena a 7-a de cea de-a 8-a a AND-ului. Acest lucru va va permite sa funcționați pe deplin ca o ființa 4D pe Pamant, in timp ce va pregătiți sa completați lanțuri de coduri care unesc catenele a 9-a cu a 10-a. Odată ce aceste catene sunt unite la matricea ce conține întregul câmp al ADN-ului vostru, veți fi complet invesmantati in corpul vostru de lumina.

Este intr-adevăr timpul pentru a celebra! Sunteți intr-o perioada de culminare, nu doar a acestei vieți, ci a tuturor vieților voastre in lumile 3D si 4D. Aduceți totodată cu voi vaste cunoștințe despre lumile mai înalte. Aveți acces la cunoașterea mai înalta ce este transmisa prin sinapsele si codurile de lumina din AND-ul vostru.

Aveți 12 perechi, sau spirale duble de molecule de AND, in total 24 catene de AND! Doar primele 3 perechi au fost activate la majoritatea oamenilor — 6 catene in total. Pe măsura ce creşteţi si evoluați, perechile suplimentare se vor energiza si vor fi configurate pentru a manifesta forma adecvata pentru experimentarea dimensiunilor mai înalte. Acum sunteți in procesul activării celei de a 4-a perechi — catenele 7 si 8, si pe măsura ce treceți in corpul vostru de lumina — Ascensiune — veți activa a 5-a pereche (catenele 9 si 10).

Parte a Dispensei Divine implica ajutorul in activarea a ceea ce se numeşte tiparul ascensiunii. Prin aceasta activare, catenele de AND care au fost in stare latentă sunt acum energizate. In Matricea Divina exista sarcini specifice pentru fiecare catena de AND. Datorita “căderii omului”, multe aspecte ale Matricei Divine au devenit distorsionate. Atunci când Matricea Divina este restaurata la forma sa originala, toate cele 24 catene de AND devin configurate si aliniate cu spirala naturala a evoluției, care este diferita de ciclul reincarnării.

Momentul când se activează tiparul ascensiunii este diferit pentru fiecare suflet in parte. Deși Dispensa Divina este pentru toți, energizarea catenelor latente de AND se petrece in concordanta cu tiparul evolutionar al fiecărui suflet si cu experiențele din viețile anterioare.

Pe măsura ce AND-ul vostru latent se activează, corpul vostru va înceta sa îmbătrânească, veți deveni imuni la boli, veți deveni si veţi radia lumina!

 

Sursa: Victor Cátálin.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: