Frecventa cuantica. Sunete cuantice. Insanatosire quantica

Frecventa cuantica. Sunete cuantice. Insanatosire quantica
marina iacobi
Numerele sunt frecvente. Nu doar numere.
#1Hz) left equal field, no field
#2Hz) arata intrarea/atrage atentia catre deschidere
#3Hz) pregateste toate energiile pentru operatiune pentru toate campurile ( baza)
#4Hz) colecteaza in centru toata puterea ( energiile )
#5Hz) nu se opreste cu alte campuri, ramane neutru. #5Hz e necesar cand amesteci tonuri diferite ca un puls . (Se va explica mai mult in viitor 5 Hz)
#6Hz) descoperă deschiderea câmpurilor. Care câmp este situat în ce punct (Localizator/Locator ) .
#7Hz) nu stagneaza doar intr-un cam, ci penetreaza mai in 2 spre 3 campuri. #7Hz are putere incredibila cand e in combinatie cu 200 + Hz. ( dar momentan ramane atat)
#8Hz) da (pribavia) mai multă putere, deschide câmpurile când câmpurile au probleme în Centrele (nedrata) lor . În fiecare moleculă, nu uitați că Atom, atunci când este în vibrațiile mai înalte ale câmpurilor devine URON. ATOM = URON.
8Hz regleaza acest lucru, astfel încât să nu iesa de pe orbită.
bg38
Portalele stau unul peste altul.
Cand vezi un camp cu un sunet special/anume, il armonizezi cu câmp 8Hz. Atunci când 8 este în combinație cu alte Hz aceasta stă într-un singur loc fără mișcare.
8 este stabilizator.
28Hz = 2 arată deschiderea, 8 stabilizeaza În acest fel Hz se combina și tonurile. Fiecare # este important, are un sens/un inteles locul in care este/sta si cand, în fața a carei note (ton) este în câmpuri.
……………………
Hz este (+) și (-). Nu numai număr. Aceasta este ceea ce lipsește în cunoaștere. Numerele sunt foarte importante, în cazul în care acestea sunt în combinație cu spațiul. Nu uita că, în tot spațiul campului energetic polarizarea (-) și (+) nu este egala. Dar, atunci când frecvența este data, rotesti timpul și spațiul cu 90 de grade, dubleaza-l în toată masa și vei vedea că este posibil să se vindece orice și să manifeste ceva.
# 9 este particula lui Dumnezeu, din toată materia din Univers. Acest lucru este prin lege pentru toată existenta. Nu combina # 9 cu oricare alt număr. 9 este toate numerele. Una și toate. uraniul este # 9 și este conectat la toti atom ca și particule. Acesta este motivul de ce este atât de important să se înțeleagă modul de functionare la toata fizica, cu combinații a toata materia Meta și mega universurilor multiple. o reacție chimică nu este posibilă prin # 9 frecvență. Numerele sunt frecvente. Nu doar numere. Combinația în sine dă materia și antimateria. Uită-te dincolo de materie. Știi ce este a patra materie? Ce este? A patra materie este structura cristalizata a tuturor energiilor împreună cu toate valorile de frecvențe. Cea de a patra structură este transformarea în care tu trebuie sa proclame tronul constelației Omega. Toți oamenii care sunt gata să treacă prin asta. Nu este ușor, deoarece necesită o structură incredibila de potentiall cristalizat, a toata energia materiei. Un spațiu nu poate fi în poziție diferită.
 bg3d2b2bhz
Pulsație echivalenta pe 5Hz este data atunci când # 5Hz este conectat cu portalurile.
5Hz este una dintre cele mai importante frecvențe, deoarece inverseaza pulsația înainte și înapoi și de la (+) la (-). este nevoie de colaborare și micromanagement . # 5Hz este stabilă numai atunci când se află în portal pentru a inversa. Dar, atunci când este finalizată se combină înapoi la normal în combinație ca un neutru, dar numai în combinație cu alte Hz. Atunci când #Hz sunt combinate cu 5Hz acestea preiau sunetul de frecvență (ton) și se deplasează în direcția care este mai puternica în câmpul magnetic și gravitațional. Dupa aceea devine pixeli (+) și (-) în formă de lumină. Nu materie. Materie devine/apare atunci când este complet numai în anumite combinații de frecvență. # 5Hz este frecvența care regenerează toate frecvențele.
Fără a 5Hz nu poate fi materia.
bg3c
mai multe informatii:

Marina Jacobi – The Harmonic Reactor
My Website: http://www.marinajacobi.com You can download my book from my website. The beginning of the Book is filled with suggested reading materials and Yo…
youtube.com
explica aici ca produci manifestari/materie daca reusesti sa mentii dorinta/intentia aceea pura o anumita perioada de timp
cum explica si abraham/ester hiks – baba din the secret care face chaneling din 80
ca peste 13 sec de concentrare pura asupra dorintei; genereaza garantat manifestare in plan fizic
convingerile limitative pe care le-au ales sa le experimentam o perioada, sunt problema fundamentala
Chat Conversation End
Type a message…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: