reactorul armonic – marina jacobi

pg3.p1

Noi pur și simplu sarim în și în afara realităților paralele. În și în afara spațiului timp. Această teorie este dovedit matematic prin Nassim Haramein din proiectul Rezonanță. De exemplu, suntem facuti dintr-o particulă, care la început nu  a avut nici o lege. Pentru că această particulă nu are nici o lege, particula începe să vibreze la o viteză infinită , și aceeași particulă începe să apară alături de ea însăși și iar sa se multiplice pe ea însăși la infinit. Deci, de aceea suntem cu toții realizati dintr-o aceeasi singura particula, dar vibreaza dintr-un spațiu – timp diferit pentru a se cunoaște pe sine în mod conștient. Acesta este motivul pentru care suntem interconectati, si noi suntem una. Nu există nici o separare. Singurul lucru care este diferit este experiența. Așa că, atunci când te uiți la cineva, sa știi/intelege că acest cineva este literalmente tu, dar printr-o experiență diferită/ experimentand ceva diferit. Așa că, fiibuncu alții, orice ai face, amintesteti că ce ii faci celuilalti iti faci tie.

pg3.p2

Totul este realizat din sunet și lumină în univers. Dacă ați pune mâna sub un microscop electronic, veți vedea doar lumina alba, dar nu și molecule, doar lumina pura. Din moment ce totul în univers este lumină și sunet, înseamnă că suntem, de asemenea, o parte din aceeași energie a universului. Deci, tu esti Universul. Tot este în voi. Nu există nimic în afara ta. Voi sunteti constiinta pura a gândurilor. De ce este asa? Pentru că sentimentele tale sunt frecvențe. Fiecare gând și sentiment pe care il aveți, are vibrație  și sunet care creează o mantra geometrică sacră, care poate fi măsurata matematic. Așa că, atunci când aveți un gând sau un sentiment, literalmente dati/emiteti un câmp magnetic și gravitațional in energia universului, și asta este modul în care primiți înapoi holograma realitatii voastre. Acesta este motivul pentru orice ai scos este ceea ce ti se întoarce. Creați manifestare astfel. Orice vrei.

 

pg6p3
Este nevoie invatati despre URON. URON este forma de undă care este creată din tot spațiul dintre vitezele(velocitatile) fractale ale tuturor atomilor. Atunci când vibrația formei de undă sunet crește la frecvența necesara, atomii se accelereaza și isi a schimba frecvența orbitei lor într-o formă diferită, care este în rezonanță cu noua frecvență. Iar acest proces formează noul ATOM = URON.
pg7 p1
A nu se confunda URON cu frecvența luminii. Lumina este doar un singur punct. Lumina nu se deplasează. Lumina este frecarea tuturor atomilor și a materiei în timp spațiu magnetic și gravitațional. Pare să se miste pentru ochiul uman. Și, de fapt, este doar o iluzie. Lumina este fractal. De la Punct la punct. Este starea materiei și frecarea/frictiunea câmpului magnetic și gravitațional, ceea ce există în tot spațiul, de fapt. Spațiul nu este gol. Spațiul are toată energia particulelor invizibile pentru creierul uman, din cauza ratei/vitezei vibratorii la care se misca. (*cu cat se misca/vibraza mai repede cu atat e mai invizibil pentru ochiul.creerul uman) Confuzia este în toți oamenii. Este timpul pentru o schimbare.
Trebuie să continuați. Viața este prețioasă.
Dragostea este totul.
Voi toți sunteți unul.
Nu există nici o separare. O singură minte.
O singură forță. O singură energie.
Contribuie, contribuie, contribuie.

 

 

 

p53(p45)
CONVERSIE Metatronica

Sunet opus de sunetului în sine. Reda sunetele astea împreună în același timp, pentru a găsi punctul “0” pentru vindecare. ADN-ul va recunoaște punctul “0” și  se va reconstrui.
Fiecare sunet (notă) are o sub notă care e sunetul opus (ca o polaritate) (+) și (-). Acesta este același pentru sunet. Dacă redați sunete (+, -) împreună va da adevăratul ton al vibrațiilor. Pentru a masura vibrația persoană a fiecarei persoane, trebuie să fie măsurat sunetul de frecvență a inimii și raportul de vibrație a atomilor pe multiplu de secundă/ multi secunda; apoi se înmulțește cu 10 la puterea 2 și vă va da vibrația moleculară a acelei persoane la acel moment. Țineți minte că fiecare moment dat este momentul în sine, astfel încât nici o altă măsurătoare nu va fi exact la fel, dar similare. Vindecarea vine de la punctul “0” cantat/interpretat de tonul exact al vibrația inimii, dar cu subtonul tlrus cerc și sunet. Este diferit in orice moment, deoarece se schimbă in fiecare moment dat. În cazul în care organismul este bolnav vibrația este sunet scăzută. Crește sunetul cu 10 la puterea 2 si boala va disparea. Organismul va recunoaște în sine/in interior codul ADN-ului și il va readapta la armonia perfectă.

p54(p46)
Measure the heart sound per second, nu bataile inimii .

Care este sunetul inimii?
Găsi subtonul opus tonului sunet.
Combină cele două intr-un sunet. Crește cu 10.
Sub sunet, (sunet oglindă), opusul (+, -) Fig.3 , pentru a finaliza gasind punctul  “0” de echilibru perfect.

  • din grafice intuiesc ca daca reusim sa facem o merkaba din 2 sunete ala e punctul 0 in care adn-ul se restructureaza la starea ideala =>sanatate

(p49)

70Hz la 90Hz este organismul.  Durata tonului corpului fizic uman. Acesta trebuie să rămână in acel interval la toate timpurile. În cazul în care iese din aliniere, va începe să se deterioreze și în cele din urmă o mulțime de anomalii ale corpului fizic ca  sistem întreg

(p50)

deci cred ca am mai inteles ceva din cartea ei : URON = ‘ATOM’ in stare de particula fundamentala cu capacitatea de a se trasforma in atom de orice tip de substanta, adaugand frecvente HZ(+/-)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: