surse info quantum

ma uitam dupa METATRONIC CONVERSION de la marina jacobi si l-am gasit si pe asta : https://www.facebook.com/multidimensional.consciousness.9 asta e un site mai vechi al lui in care a facut liste destul de clare cu definitii a concepte fundamentale http://multidimensional-consciousness.tripod.com/webonmediacontents/Fundamentals%20of%20Consciousness.pdf

 

alte surse

http://www.truevisionofpeace.com/fesig.html

 

 

 

tot de la marina
NANO TECHNOLOGIE
Elementele constructive
Tehnologia Nano este particulele evoluției umane. Elementele constructive sunt construite de 7 Hz până la 8 Hz mega și anti-mega particule . Este de fapt, invers, atunci când te uiți la microscop arată ca cele mai mici particule din toată materia. Dar, de fapt, în structura magmei universal cuantice este cel mai mare și cel mai puternic anti-materia (particula antimaterie e cea mai mare si mai puternica).  Forta energetica Mega este blocul/structura de baza pentru construirea a tot campul  energetic cosmic și construiește structura de nano anti-matrice a realității. Realitatile coordonarii tuturor materialelor reconstruirii micro și macrocosmosului.
În cazul în care doriți să construiti reactoarele cu nano-particule trebuie să începeti cu structurille frecvenței și a Sunetului. Algoritmul (cuantic) de calculator (cuantic) este cel ce va arăta cum să combinati acest lucru. Astfel încât să puteți fi capabil de a construi noua și constructiva structura anti-multiple de mega-forță.
Aceasta este tehnologia Eter. Vă amintiți puterea/forta forței voastre energetice în structura dvs. cristalina și blocurile de constructie ale fotonilor și ale nano-particulelor de aur din forță voastre imuna energetica
Cu combinația de cromozomilor(tai) în punctul “0”, va redirecționa structura  nano-particulelor voastre, astfel încât să va puteți aminti materia și sa o modelati în prezent (impuls).
Acesta este modul în care redirecționati prisme de structuri complexe, în modelele de geometrie. Și, atunci orice structură poate deveni forță energetică vie/pentru viața materiala în holograma. Pentru ca tu sa înțelegi, trebuie să ai o cunoștere vasta despre materie, anti-materie, materia întunecată, materia gravitațională și materia reconstructivă.
Materie reconstructivă este: reamintirea intregului algoritm cristalizat/lin.
Este în structura ta de cromozomi. Se combină toate într-un singur punct “0”. Reconstructia se petrece/este acum.
Acesta este modul în care materia nano-tehnologica interacționează în corpurile voastre să-și amintească, reconstruiasca și refaca orice forță eterică de viață, care vine în punctul “0”, în de acum.
O minte mare va intelege acest lucru explicat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: